+36-20/411-9056 info@maunajoga.hu

Mauna (stresszoldó) kezelés

Miután 20 évet töltöttem el a kozmetika iparágban meg kellett tapasztalnom, hogy mi az ami szép és hangzatos, mi az, ami professzionális és gyönyörű a csomagolása, mi az a termék, ami nesze semmi, bajod nem lesz tőle, de legalább jó sokat fizetsz! Rájöttem, hogy nem ezen múlik a szépség. Léteznek jó készítmények, de magukban nem elegendőek. Az utóbbi időben divat lett a bio, a natur, a demeter minősítés is a kozmetikai iparban, de valljuk meg, egyiket se fogod az otthoni laboratóriumodban ellenőrzés alá vetni, hogy pontosan mi felel meg a Te szervezetednek, alkatodnak, típusodnak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem ott van a kutya elásva, hogy mivel krémezed a bőrödet, hanem ott, hogy ki érinti meg, mekkora figyelemmel, hogyan és ez mit vált ki belőled. Így kristályosodott ki bennem egy saját eljárás, amely az elmúlt 20 évem összes (fizikai, mentális és szellemi) tapasztalatát visszatükrözi. Fogadjátok szeretettel!

 

 

 

A Mauna kezelés egy forró lábfürdővel kezdődik, ami felmelegíti az egész testedet és kellemesen ellazít. Ezután kényelmesen elhelyezkedsz a masszázságyon és átadod magad a pihenésnek. A többi az én dolgom. Először kilazítom a karokat, a lábakat, a nyak izmait és a fejbőrt. Majd a lábakra rozmaringolaj, a letisztított arcbőrre pedig levendulaolajos kompressziós arcborogatás kerül (akinek már volt része ebben, azt mondja, hogy az érzés benne van a legjobb 5 dologban a világon).
Ehhez a fázishoz érve már többnyire olyan mély állapotba kerülsz, melyben nagyon befogadóvá válsz. Ezután egész testedet átdörzsölöm az ajurvédikus alkatod szerinti olajjal, amely még inkább megtámogatja energetikai rendszeredet és fizikai testedet egyaránt.
A kezelés ezen részében leginkább a tradicionális olajos thai masszázs fogásait használom. A fizikai testben lévő energetikai blokkok feloldása járhat kisebb nagyobb fájdalommal (nem elviselhetetlen) főleg az első néhány alkalommal, ami jelzést küld, hogy hol kell nagyobb figyelmet fordítanunk rád.

 

A kezelés összességében nagyon kellemes, közben halk zene és aromaterápia is segíti a pihenésed. Körülbelül másfél, két órát vesz igénybe, terápiás rendszerességgel akár három hetente, havonta alkalmazható.
Minden kérdésedre szivesen válaszolok, akár telefonon, akár a facebook Mauna jóga’ oldalán üzenetben, akár személyesen!

Ára: 9000 forint

Bejelentkezés szükséges, a 0620/411-9056-os telefonszámon!

Rakonczai Rita

Vissza